Трине ВиггенTrine Wiggen

50%
0
50%
0

Фільмографія

Livstid (2020) ... Hjørdis
Обережно: діти! (2019) ... Helene
Прибульці з минулого (2019) ... Konstance
Når jeg faller (2018) ... Psychologist
Rett Vest (2017) ... Wibecke
Що скажуть люди (2017) ... Social worker
Søndagsmiddagen (2016) ... Marit
Welcome to Norway (2016) ... Politikvinnen
Fuglehjerter (2015) ... Hege
Андердог (2014) ... Line

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...