Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Девід НаттерDavid Nutter

50%
0
50%
0

Фільмографія

Дружина мандрівника у часі (2022) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Бетвумен (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Rising (2018) ... режисер
Загублені у космосі (2018) ... режисер
Ілюзія (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Карантин (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Флеш (2014) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...