Денис Нейманд

50%
0
50%
0

Фільмографія

Північна зірка (2020) ... режисер
Перший відділ (2019) ... режисер
ВМаяковський (2018) ... сценарист
Ідеаліст (2018) ... режисер
Trassa smerti (2017) ... режисер
Траса смерті (2017) ... режисер
Gorod osobogo naznacheniya (2015) ... режисер
Місто особливого призначення (2015) ... режисер
Аперкот для Гітлера (2015) ... режисер
Посередник (2015) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...