Джо ЧаппелльJoe Chappelle

50%
0
50%
0

Фільмографія

Хрещений батько Гарлема (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
The Pages (2018) ... режисер, сценарист
Маніфест (2018) ... режисер
Принцеса Сід (2017) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Boyband (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Поліція Чикаго (2014) ... режисер
Чикаго у вогні (2012) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...