Новини серіалів, в яких згадується Бетті Баклі

25 липня 2018,  17:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con був показаний двохвилинний трейлер з новими моментами 3 сезону фентезійного серіалу «Проповідник», чия прем'єра відбулася в червні.

У нинішньому сезоні проповідник Джессі Кастер (Домінік Купер) разом зі своєю воскреслою дівчиною Тюліп (Рут Негга) і вампіром Кессіді (Джозеф Гілган) відправляється на луїзіанську плантацію в місті Ангелвілль — місці, яке є його домом і якого він уникав все своє життя. Там на нього чекає возз'єднання із жорстокими родичами, включаючи його бабусю-відьму (Бетті Баклі), яка укладає угоду з дияволом. Тим часом Кессіді зв'язується з групою незнайомих вампірів, з якими у нього відбувається конфлікт.

Нова серія «Проповідника» вийде на екрани 30 липня за українським часом.

9 травня 2018,  18:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл» супергероїня Нешнл-Сіті бере реванш у Вбивці світів.

Коли Рейн (Одетт Еннейбл), поглинувши сили П'юріті (Кріс Маршалл) і Пестіленс (Анджела Жоу), починає розшукувати Рубі (Емма Трамбле), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Алекс (Кайлер Лі) працюють разом, щоб захистити дівчинку. Кара і Дж'онн (Девід Хервуд) звертаються до матері Сем (Бетті Баклі) за порадою, як зупинити Рейн, і повертаються з шокуючими новинами.

Серія «Shelter from the Storm» («Притулок від бурі»), яку зняв Антоніо Негрет («Стріла», «Флеш»), вийде на екрани 15 травня за українським часом.