Іоланда МороYolande Moreau

Іоланда Моро / Yolande Moreau
Народилася 27 лютого 1953
50%
0
50%
0

Фільмографія

Rebelles (2019) ... актриса
Літній будинок (2018) ... Jacqueline
Красивий бізнес (2018) ... Monique Pora
Raymonde or the vertical escape (2018) ... Raymonde
CLEO (2018) ... Jet
De toutes mes forces (2017) ... Madame Cousin
Життя (2016) ... La baronne Adélaïde Le Perthuis des Vauds
Saint-Amour (2016) ... Voix répondeur femme de Jean
Crash Test Aglaé (2016) ... Marcelle
Capitaine Marleau (2015) ... Catherine Rougemont
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...