Іоланда МороYolande Moreau

Іоланда Моро / Yolande Moreau
Народилася 27 лютого 1953
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бунтарі (2019) ... Nadine Dewulder
Літній будинок (2018) ... Jacqueline
Féloche - Crocodiles (2018) ... режисер
Красивий бізнес (2018) ... Monique Pora
Raymonde or the vertical escape (2018) ... Raymonde
CLEO (2018) ... Jet
Deux escargots s'en vont (2017) ... актриса
De toutes mes forces (2017) ... Madame Cousin
Ceci n'est pas un trou (2017) ... La grand-mère
Життя (2016) ... La baronne Adélaïde Le Perthuis des Vauds
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...