Рене ГосінніRené Goscinny

Рене Госінні / René Goscinny
Народився 4 серпня 1926
Пішов з життя 5 листопада 1977
50%
0
50%
0

Фільмографія

Астерікс і таємне зілля (2018) ... сценарист
Smurfs-Parody (2015) ... сценарист (персонажи)
Астерікс: Земля Богів (2014) ... сценарист (комикс)
Канікули маленького Ніколя (2014) ... сценарист (персонажи)
Астерікс і Обелікс у Британії (2012) ... сценарист (комикс)
Невловимий Люк / Щасливчик Люк (2009) ... сценарист (персонажи)
Маленький Ніколя (2009) ... сценарист (персонажи)
Привіт, я Ніколя! (2009) ... сценарист
Астерікс на Олімпійських іграх (2008) ... сценарист (комикс)
Тупий Ринтиндамб (2006) ... сценарист (комикс)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...