Статті, в яких згадується Рідлі Скотт

15 березня 2024,  14:22 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь тріумфу байопіка «Оппенгеймер» на 96-й церемонії нагородження премії «Оскар» ми вирішили згадати усі цікаві біографічні фільми, який вийшли у 2023 році і розповідають захоплюючі історії реальних людей.

Читати далі...
25 січня 2024,  17:35 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У 2024 році на екрани кінотеатрів повернуться Дедпул, Джокер, Бітлджус, Імператриця Фуріоза, Атріди, Реджина Джордж та багато інших відомих кіногероїв та кіногероїнь, чиї сиквели/приквели/рімейки увійшли в десятку найочікуваніших фільмів року за версією найпопулярнішого англомовного сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
23 травня 2017,  22:59 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Ви вже встигли подивитися «Чужий: Заповіт»? Навіть якщо ні, вам напевно буде цікаво прочитати статтю про створення цього фільму:

У космосі ніхто не почує вашого крику. Пройшло майже чотири десятиліття, а ці слова все ще залишаються синонімом величезної, неослабної сили шедевру футуристичного жаху Рідлі Скотта «Чужий». І от батько культової саги знову повертається в світ, який він створив, щоб досліджувати його найтемніші куточки з фільмом «Чужий: Заповіт», новою пригодою, що захоплює дух та розширює рамки жаху R-рейтингу.

Читати далі...
7 квітня 2015,  19:37 | Статті | Автор: SpaceMonkey

16 квітня в український прокат виходить американський трилер від продюсера Рідлі Скотта – фільм «Номер 44», знятий за мотивами роману Тома Роба Сміта про серійні вбивства, що відбуваються на території СРСР у період Сталіна. Роман англійського письменника був опублікований в 2008 році і отримав безліч захоплених відгуків від літературних критиків і читачів. Книга була переведена на 26 мов і удостоєна призу Асоціації детективних письменників. Серед шанувальників книги виявився знаменитий режисер, володар «Оскара» Рідлі Скотт. Захоплений епічною могутністю і детальним опрацюванням персонажів, Скотт зустрівся з письменником у своєму лондонському офісі. Завдяки цій зустрічі світ незабаром побачить одну з найбільш очікуваних екранізацій року.

Читати далі...