Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Нельсон ЧэнNelson Cheng

50%
0
50%
0

Фільмографія

Denton's Death Date (2019) ... Casket Salesman
The Bible (2019) ... Servant 1
Season and Renee (2018) ... Doug
Grief (2017) ... Officer Cox
Survive This (2017) ... Richard
В об'їзд (2016) ... Sam San
Man in Ceiling (2016) ... актор
Складні люди (2015) ... Paramedic
Actor Seeks Role (2015) ... Young Doctor
Белла і Бульдоги (2015) ... Production Assistant

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...