Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Нельсон ЧэнNelson Cheng

50%
0
50%
0

Фильмография

Denton's Death Date (2019) ... Casket Salesman
The Bible (2019) ... Servant 1
Season and Renee (2018) ... Doug
Grief (2017) ... Officer Cox
Survive This (2017) ... Richard
В объезд (2016) ... Sam San
Man in Ceiling (2016) ... актер
Сложные люди (2015) ... Paramedic
Actor Seeks Role (2015) ... Young Doctor
Белла и Бульдоги (2015) ... Production Assistant

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...