Френк ЛанджеллаFrank Langella

Френк Ланджелла / Frank Langella
Повне ім'я: Frank A. Langella Jr.
Народився 1 січня 1938; Байонна, Нью-Джерсі, США
Зріст: 191 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Френка Ланджелли

It Takes a Lunatic (2019) ... актор
Жартую (2018) ... Seb
Молодість в Орегоні (2016) ... Raymond Engersol
Капітан Фантастік (2016) ... Jack
Нерівна земля (2015) ... Tim Geer
До самого кінця (2015) ... Sen. Richard Russell
Електричне Бугало: Дика, нерозказана історія Cannon Films (2014) ... Skeletor
Пророк (2014) ... Pasha
Принцеса Монако (2014) ... Francis Tucker
З 5 до 7. Час коханців (2014) ... Sam Bloom
Відео з участю Френка Ланджелли

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Френка Ланджелли. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Френка Ланджелли

Написати коментар...
Написати коментар...