Фред ТойєFrederick E.O. Toye

50%
0
50%
0

Фільмографія

Крізь сніг (2020) ... режисер
Бачити (2019) ... режисер
Хранителі (2019) ... режисер
Хлопаки (2019) ... режисер
Американські боги (2017) ... режисер
Гарна боротьба (2017) ... режисер
Світ Дикого Заходу (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Останній кандидат (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...