Статті, в яких згадується Саша Барон Коен

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
2 березня 2016,  02:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Номінант премії Оскар і володар золотого Глобуса Саша Барон Коен – автор іронічних хітів «Борат», «Бруно» і «Диктатор» - повертається у ролі нового ексцентричного героя. На плечі цього вічно безробітного, але оптимістично налаштованого футбольного фана несподівано лягає місія: врятувати світ. А все це через появу молодшого брата (Марк Стронг), з яким їх розлучили ще в дитинстві. Наразі брат – опальний агент МІ6 - потребує допомоги пришелепкуватого провінціала. Він змушений кинути теплий бік коханої (Ребел Вілсон) і свої надважливі футбольні розборки, щоб розкрити таємні змови зловмисників. Трансформацію з суперідіота в супершпигуна розпочато!

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...