Новини фільмів, в яких згадується Рікі Джервейс

11 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Легендарний Семюел Л. Джексон представив перший трейлер пригодницького мультфільму від Paramount Pictures «Сяючий самурай» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), де він озвучує кота-самурая, який відчайдушно намагається не матюкатися.

Читати далі...
23 березня 2020,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix опублікував сьогодні яскравий, дивний та місцями музичний трейлер мультфільму «Сім'я Віллобі», який розповість про те, що буває, коли діти вирішують позбутися... своїх батьків.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...