Джон КамеронJohn Cameron

Джон Камерон / John Cameron
Народився 31 серпня 1963
50%
0
50%
0

Фільмографія

Люсі в небі (2019) ... продюсер (продюсер)
Легіон (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Medieval Times: The Making of «Army of Darkness» (2015) ... актор
Фарго (2014) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер / исполнительный сопродюсер)
Чудернацьке життя Тімоті Гріна (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ласкаво просимо до Лейкв'ю! (2008) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ларс і справжня дівчина (2007) ... продюсер
Королівство (2007) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...