Новини, в яких згадується Джон Камерон

23 липня 2019,  20:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу Ноя Гоулі «Легіон» виходить на новий рівень божевілля (так, виявляється, йому ще є куди рости).

Готові до ще однієї заплутаної подорожі в минуле? Синопсис 6 серії говорить, що в ній Сід (Рейчел Келлер) буде рости в чужій країні, а промо-ролик показує, як її хапає Девід (Ден Стівенс) і вирішує переписати її історію. Далі ми потрапляємо в альтернативну реальність Мелані (Джин Смарт) і Олівера (Джемейн Клемент), які живуть наприкінці 19 століття і знаходять в лісі маленьку дівчинку. Вони беруть її до себе на виховання, і Мелані зазначає, що відчуває, ніби вони вже зустрічалися з нею раніше. Але ігри з часом не проходять даремно, і у кінці відео Девід просить у Сід вибачення та обіцяє все виправити.

Серія «Chapter 25» («Глава 25»), яку зняв режисер Джон Камерон, прибуде на телеекрани 30 липня за українським часом.

5 липня 2019,  00:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув промо-ролик 3 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон», який відправляє нас у далеке минуле Девіда Галлера.

Синопсис серії обіцяє розповісти «сімейну історію» Девіда Галлера (Ден Стівенс), який є сином могутнього мутанта Чарльза Ксав'єра (Гаррі Ллойд) і успадкував від нього свої суперздібності. Відео показує молодих батьків Девіда після його народження, і Чарльз дуже переживає за те, що син буде таким же, як і він.

Прем'єра серії «Chapter 22» («Глава 22»), яку зняв режисер Джон Камерон, відбудеться 9 липня за українським часом.