Енні ПоттсAnnie Potts

Енні Поттс / Annie Potts
Народилася 28 жовтня 1952
Зріст: 160 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Мисливці на привидів 3 (2020) ... Janine Melnitz, слухи
Історія іграшок 4 (2019) ... Bo Peep
Щасливої річниці (2018) ... Diane
Юний Шелдон (2017) ... Meemaw
Ласкаво просимо в Вейн (2017) ... Olympia Timbers
Іззі хераче через місто (2017) ... Mary
Мисливці на привидів (2016) ... Desk Clerk
Two for One (2016) ... Ginny Maxwell
Медики Чикаго (2015) ... Helen
As Good As You (2015) ... Dr. Laura Berg

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...