Пол РаддPaul Rudd

Пол Радд / Paul Rudd
Повне ім'я: Paul Stephen Rudd
Народився 6 квітня 1969
Зріст: 178 см
Освіта: Після закінчення школи Пол Радд поступив до Канзаського університету, де вивчав театральне мистецтво.
100%
4
0%
0

Фільмографія Пола Радда

Людина-мураха 3 (2022) ... Scott Lang / Ant-Man
Мисливці на привидів: З того світу (2021) ... Mr. Grooberson
Психіатр по сусідству (2021) ... актор
Що, якби...? (2021) ... Ant-Man
Princess Bride (2020) ... Westley
A Parks and Recreation Reunion Special (2020) ... Bobby Newport
Escape from Virtual Island (Audible Original - Audio Comedy) (2020) ... Derek Ambrose
Життя з самим собою (2019) ... Miles Elliot, продюсер (исполнительный продюсер)
Між двома папоротями (2019) ... Paul Rudd

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пола Радда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пола Радда

Написати коментар...
Написати коментар...