Оновлення, в яких згадується Джейсон Бейтман

13 листопада 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Нічні ігри» з Рейчел МакАдамс і Джейсоном Бейтманом в головних ролях.

Макс та Енні щотижня влаштовують нічні ігри для друзів. Але одного разу Максів харизматичний брат Брукс організовує загадкову вечірку за участі підставних злочинців та федералів. Тож коли Брукса викрадають, усі вважають це частиною гри… Але коли шестеро гравців вирушають на пошук розгадки, вони починають усвідомлювати, що ані ця «гра», ані викрадення Брукса – не те, чим здаються. Протягом однієї хаотичної ночі друзі заплутуються ще більше, бо кожен крок веде до ще більш несподіваного повороту. Без правил, без підказок, без усвідомлення того, хто ж грає проти них. Це стане або їхньою найвеселішою пригодою, або…кінцем гри.

У кінотеатрах України з 1 березня 2018 року.

10 листопада 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures представила дебютний трейлер детективної комедії «Нічні ігри» з Рейчел МакАдамс і Джейсоном Бейтманом в головних ролях.

Вони втілюють подружжя Енні й Макс, які разом зі своїми друзями регулярно збираються для вечора ігор. В один з таких вечорів все раптом йде не за планом, і їх гра «Розгадай вбивство» тісно переплітається зі світом справжніх злочинів. Тепер друзям доведеться стати справжніми, а не іграшковими детективами, щоб пережити цю ніч. Компанію МакАдамс і Бейтману тут складають Кайл Чандлер, Біллі Магнуссен, Джессі Племонс, Кайлі Банбері, Камілль Чен та Ламорн Морріс.

У світовий прокат фільм Джона Френсіса Дейлі й Джонатана Голдштейна, які придумали «Нестерпних босів», вийде 15 лютого 2018 року. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

17 липня 2017,  20:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер 1 сезону драматичного серіалу «Озарк» від Netflix з володарем «Золотого глобуса» Джейсоном Бейтманом у головній ролі. Він грає чиказького фінансового радника Марті Берда, який змушений таємно перевезти свою сім'ю в Озарк, штат Міссурі, коли його відносини з наркокартелем йдуть шкереберть. Його дружину Венді втілює 3-кратна оскарівська номінантка Лора Лінні.

Прем'єра 1 сезону відбудеться 21 липня на сайті Netflix.

13 червня 2017,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тріо голлівудських сценаристів Ларрі Дорф, Рейчел Рамрас і Г'ю Девідсон зібралися разом в ситкомі «Ніхто», де грають комічні версії самих себе — невідомих сценаристів, які намагаються зняти свій серіал. Але для старту їм потрібна зірка, і ось трійця починає полювання на Мелісу МакКарті, яка виступає продюсером даного ситкому, а на шляху до неї по ходу справи намагається завербувати Крістен Віг, Джейсона Бейтмана, Крістен Белл, Еллісон Дженні та багатьох інших.

Прем'єра серіалу відбулася 29 березня. Його нова серія вийде 14 червня. «Ніхто» вже продовжено на 2 сезон.

5 січня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ціла кавалькада зірок в особах ТіДжея Міллера, Джейсона Бейтмана, Дженніфер Еністон, Олівії Манн, Кейт МакКіннон та Кортні Б. Венса запрошує вас в українському ТБ-ролику «Новорічного корпоративу» на вечірку року, деякі трюки якої краще не відтворювати в реальному житті.

Нашу рецензію на цю божевільну комедію читайте тут.

2 грудня 2016,  21:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер святкової комедії «Новорічний корпоратив», де зіграли Дженніфер Еністон, ТіДжей Міллер, Кейт МакКіннон, Олівія Манн та Джейсон Бейтман, показує, що навіть найближчі ваші колеги можуть вас здивувати, влаштувавши в одну ніч на рік божевільну вечірку, де покажуть себе справжніх.

Український трейлер кінокартини від оскарівських номінантів Джоша Гордона і Вілла Спека дивимося тут.

4 листопада 2016,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Paramount Pictures вирішили скрасити кінець робочого тижня новим божевільним трейлером святкової комедії «Новорічний корпоратив», де співробітники великої компанії у втіленні ТіДжея Міллера, Кейт Маккіннон, Олівії Манн і Джейсона Бейтмана вирішують влаштувати грандіозну вечірку всупереч своєму строгому босові, якого зіграла Дженніфер Еністон.

Режисерами цього безумства виступили оскарівські номінанти Джош Гордон та Вілл Спек, які працювали з Еністон і Бейтманом над комедією «Більше, ніж друг».