Соня БоллSonja Ball

50%
0
50%
0

Фільмографія

Снігові перегони (2018) ... Jack
Троль: Неймовірна подорож у світ людей (2017) ... актриса
Снігова битва (2015) ... Manolo
Саріла: Загублена земля (2013) ... Kimi
Yummy Gummy Search for Santa: The Movie (2012) ... Gummibar
Піноккіо (2012) ... The Fox / Soprano / Teacher
Gawayn (2009) ... William
Голова Фреда (2008) ... Буун Мии Лебланк / Мадам Баттерфляй
Моя зла рибка (2006) ... Beanie
Якари (2005) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...