Новини серіалів, в яких згадується Крейг Шапіро

6 квітня 2020,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 17 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» на наших сестер-відьом чекають нові неприємності... та званий вечір, як показує її промо-ролик.

Читати далі...
28 вересня 2019,  16:05 | Новини серіалів

Тріо сестер-відьом святкує «повернення до нормальності», яке незабаром приголомшує землетрус і демони в трейлері 2 сезону американського фентезійного серіалу «Зачаровані».

Серіал «Зачаровані» є перезапуском культового серіалу «Всі жінки – відьми», також відомого як «Зачаровані», і розповідає про трьох сестер Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері), які після смерті своєї матері дізнаються, що є Зачарованими, наймогутнішим тріо відьом на планеті, і тепер повинні протистояти демонам та іншій нечесті і захищати невинних. А допомагає їм у цій складній та небезпечній боротьбі з силами зла їхній британський янгол-охоронець Гаррі (Руперт Еванс).

Після не зовсім успішного 1 сезону шоураннера серіалу Картера Ковінгтона замінив дует сценаристів Елізабет Крюгер та Крейг Шапіро. «Зачаровані» повернуться з новими серіями 12 жовтня за українським часом.