Катарина ВакернагельKatharina Wackernagel

50%
0
50%
0

Фільмографія

Meister des Todes 2 (2020) ... Christiane Schuhmann
Aenne Burda: Die Wirtschaftswunderfrau (2018) ... Aenne Burda
Wenn Fliegen träumen (2018) ... Anästhesistin, режисер
Stralsund: Kein Weg Zurück (2017) ... Nina Petersen
Детективи з табакерки і прокляття Чорного короля (2017) ... Andrea
Chaos-Queens (2017) ... Gerri
Friesland: Irrfeuer (2017) ... Klara Wachstieg
Costa Concordia (2017) ... актриса
Stralsund - Vergeltung (2016) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...