Карин ПройаKarin Proia

50%
0
50%
0

Фільмографія

Прогулянка Римом (2017) ... Lea, режисер, продюсер, сценарист (и рассказ)
Дівчата під прицілом (2014) ... Bea
Il ritorno (2014) ... Gina Ranieri
Area Paradiso (2012) ... Marisa
Три троянди Єви (2012) ... Marzia Taviani
Вальтер Кьяри – До останнього сміху (2012) ... Sophie Blondel
Борис (2011) ... Karin
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...