Джованні РібізіGiovanni Ribisi

Джованні Рібізі / Giovanni Ribisi
Повне ім'я: Antonino Giovanni Ribisi
Псевдонім: Vanni
Народився 17 грудня 1974; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 171 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джованні Рібізі

Аватар 5 (2025) ... Parker Selfridge
Аватар 4 (2024) ... Parker Selfridge
Аватар 3 (2021) ... Parker Selfridge
Аватар 2 (2020) ... Parker Selfridge
Погана партія (2016) ... Bobby
Та сторона (2015) ... Sean Splinter
Robot Chicken DC Comics Special III: Magical Friendship (2015) ... The Joker
Підлий Піт (2015) ... Marius Josipovic, режисер, продюсер (продюсер)

Біографія Джованні Рібізі

Антоніно Джованні Рібізі (Antonino Giovanni Ribisi) (народився 17 грудня 1974 року) - американський актор.

Відео з участю Джованні Рібізі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джованні Рібізі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джованні Рібізі

Написати коментар...
Написати коментар...