Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Питер МимиPeter Mimi

50%
0
50%
0

Фільмографія

The Choice (2020) ... режисер
Kasablanka (2019) ... режисер
Kalabsh 3 (2019) ... режисер
Війна в Кармузе (2018) ... режисер, сценарист
Uqdat el-Khawagah (2018) ... режисер
Kalabsh (2017) ... режисер
Harah Maznuqah (2015) ... режисер
Said Klakait (2014) ... режисер
The Knight () ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...