Нестор СерраноNestor Serrano

Нестор Серрано / Nestor Serrano
Народився 5 листопада 1955
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Любов, смерть і роботи (2019) ... Major Graham
Along the Bed's Edge Sitting (2018) ... Matt
The Tattooed Heart (2018) ... Victor
Bella's Story (2018) ... Cliff
Кігті (2017) ... Quiet Ann's Father
Стрілок (2016) ... Chief Manuel Aceveda
The Horde (2016) ... Sheriff Randall Clay
В розшуку (2016) ... Mayor Michael Campos
Єдність (2015) ... рассказчик
Ana Maria in Novela Land (2015) ... Sr. Soto
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...