Елі ЛартерAli Larter

Елі Лартер / Ali Larter
Повне ім'я: Alison Elizabeth Larter
Народилася 28 лютого 1976; Черрі Хілл, Нью-Джерсі, США
Зріст: 173 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Елі Лартер

Новобранець (2018) ... Dr. Grace Sawyer
Оселя зла: Фінальна битва (2016) ... Claire Redfield
Подача (2016) ... Amelia Slater
The Diabolical (2015) ... Madison
Ти не ти (2014) ... Keely
Легенди (2014) ... Crystal McGuire
Хворий від кохання (2014) ... Molly
Оселя зла: Відплата (2012) ... Claire Redfield
The Asset (2012) ... Anna King
Оселя зла 4: Потойбічне життя 3D (2010) ... Claire Redfield

Біографія Елі Лартер

Алі Лартер стала зіркою в драматичному серіалі від NBC – «Герої», як Нікі Сандрес, мати – одинак, що щосили намагається підтримати навчання в приватній школі її винятково обдарованого сина й чиє відображення в дзеркалі не так звичайне. Серіал «Герої» спостерігає за життями звичайних людей, які виявляють у собі незвичайні здібності.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Елі Лартер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Елі Лартер

Написати коментар...
Написати коментар...