Гарт ДженнінгсGarth Jennings

Гарт Дженнінгс / Garth Jennings
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Зверопой 2 (2020) ... сценарист (персонажи)
Love at First Sight (2017) ... Miss Crawly
Come Together: A Fashion Picture in Motion (2016) ... Fritz
Співай! (2016) ... Miss Crawly / дополнительные голоса, режисер, сценарист
Незрівнянний містер Фокс (2009) ... Bean's Son
Aron (2008) ... Capt' Warren, режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...