Гарт ДженнінгсGarth Jennings

Гарт Дженнінгс / Garth Jennings
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Співай 2 (2021) ... Karen Crawly, режисер, сценарист (персонажи)
Секрети домашніх тварин 2 (2019) ... дополнительные голоса
Madame (2018) ... режисер, продюсер, сценарист
Love at First Sight (2017) ... Miss Crawly
Come Together: A Fashion Picture in Motion (2016) ... Fritz
Співай! (2016) ... Miss Crawly / дополнительные голоса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...