Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Михаэль Карен

Фільмографія: Режисер, Актор
Kleiner Junge, großer Freund (2017)
Frühling hoch zwei (2017)
Fluss des Lebens: Geboren am Ganges (2017)
Einfach Rosa - Wolken über Kapstadt (2015)
Frühling zu zweit (2015)
Endlich Frühling (2015)
Fluss des Lebens (2013)
Frühlingskinder (2013)
Агент Ранжид рятує світ (2012)
Agent Ranjid rettet die Welt
Für immer Frühling (2011)
Molly & Mops - Ein Mops kommt selten allein (2011)
Molly & Mops - Das Leben ist kein Guglhupf (2010)
Бджоли-вбивці (2008)
Die Bienen - Tödliche Bedrohung
Ну дуже страшне кіно (2008)
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel
Квіти смутку (2007)
Die Blüten der Sehnsucht
Der Kranichmann (2006)
Супертачка (2006)
Das total verrückte Wunderauto
Год казки на каналі «ProSieben» (2006)
Die ProSieben Märchenstunde
Nicht ohne meinen Schwiegervater (2005)
Arme Millionäre (2005)
Пірати північних морів (2005)
Erkan & Stefan in Der Tod kommt krass
Проклятий скарб (2004)
Verfluchte Beute
Вбивця з електронним браслетом (2003)
Der Fußfesselmörder
Два ангела в патрулі (2001)
Zwei Engel auf Streife
Флешбек (2000)
Flashback - Mörderische Ferien
Вся справа в каратах (1999)
Die Diebin
Небезпечна афера (1999)
Verführt - Eine gefährliche Affäre
Готель «Зірка» (1997)
Park Hotel Stern
Спецзагін «Кобра» (1996)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Іменем закону (1994)
Im Namen des Gesetzes