Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Михаэль КаренMichael Karen

50%
0
50%
0

Фільмографія

Kleiner Junge, großer Freund (2017) ... режисер
Frühling hoch zwei (2017) ... режисер
Fluss des Lebens: Geboren am Ganges (2017) ... режисер
Einfach Rosa - Wolken über Kapstadt (2015) ... режисер
Frühling zu zweit (2015) ... режисер
Endlich Frühling (2015) ... режисер
Fluss des Lebens (2013) ... режисер
Frühlingskinder (2013) ... режисер
Агент Ранжид рятує світ (2012) ... режисер
Für immer Frühling (2011) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...