Оновлення, в яких згадується Стівен Ян

5 жовтня 2017,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер майбутнього мультфільму від Sony Animation «Провідна зоря». Він збирається представити несподіваний погляд на історію народження Ісуса Христа, де головними героями будуть тварини — осел Бо (Стівен Ян), голуб Дейв (Кіген-Майкл Кі), овечка Рут (Ейді Брайант) та трійця веселих верблюдів Сайрус (Тайлер Перрі), Фелікс (Трейсі Морган) і Дебора (Опра Вінфрі).

Режисером мультфільму виступає Тімоті Рекарт, номінований на «Оскар» за короткометражку «Догори ногами». У світовий прокат «Провідна зоря» вийде в листопаді.

24 вересня 2017,  01:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер 4 сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Вольтрон: Легендарний захисник». Коли Шіро (Джошуа Кітон) повертається в замок-корабель, Кіт (Стівен Ян) робить вибір, який викликає розкол між ним і командою Вольтрона. Оскільки Аллура (Кімберлі Брукс) і команда зосереджуються на створенні коаліції Вольтрона, плани принца Лотора (А.Дж. Локасціо) починають складатися.

Новий сезон «Вольтрон: Легендарний захисник» вийде 13 жовтня на Netflix.

28 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в світовий прокат «Емоджі Муві» студія Sony Animation представила трейлер до свого наступного творіння для всієї родини — мультфільму «Зірка». Він покаже перше Різдво c нової точки зору. Головним героєм історії виступає маленький, але хоробрий ослик, який разом з іншими звірами, включаючи голуба, ягня і верблюдів, на яких їхали троє волхвів, стають неоспіваними героями під час народження Ісуса Христа.

Світова прем'єра мультфільму, який озвучують Опра Вінфрі, Крістін Ченоует, Кіген-Майкл Кі, Джина Родрігез, Стівен Ян та Крістофер Пламмер, відбудеться в листопаді.

16 червня 2017,  21:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер пригодницько-фантастичної драми «Окча», де зіграли Тільда Свінтон, Пол Дано, Джейк Джилленхол, Лілі Коллінз і Стівен Ян. Вона розповідає про зворушливу дружбу дівчинки Міджі (Ан Со-хен) та геномодифікованої свині Окчі, на яку полює могутня міжнародна компанія.

Критики від нового творіння режисера Пона Чжуна Хо в захваті, а ми з нетерпінням очікуємо прем'єри фільму, яка відбудеться 28 червня на сайті Netflix.

7 березня 2017,  19:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фантастична драма режисера Пона Чжуна Хо «Окджа» обзавелася першим тизером, де з'являється героїня Тільди Свінтон. Фільм, в якому також зіграють Джейк Джилленхол, Пол Дано, Лілі Коллінз та Стівен Ян, розповість про дівчинку і її незвичайного друга — генетично створену свиню на ім'я Окджа, яку намагається викрасти могутня міжнародна корпорація.

Світова прем'єра кінокартини від режисера постапокаліптичного трилеру «Крізь сніг» відбудеться 28 червня на Netflix.