Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дін ПарізоDean Parisot

50%
0
50%
0

Фільмографія

Білл і Тед (2020) ... режисер
Хороші дівчата (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Дієта з Санта-Кларіти (2017) ... режисер
Детективне агентство Дірка Джентлі (2016) ... режисер
Грейс і Френкі (2015) ... режисер
RED 2: Cast and Crew Reunion (2013) ... Self
Майстри сексу (2013) ... режисер
РЕД 2 (2013) ... режисер
Закохатися до смерті (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...