Фільмографія Эрленд Лу

Фільмографія: Сценарист
Maxitaxi Driver (2021)
Kamikaze (міні-серіал 2020 -...) (2020)
и книга
22 липня (міні-серіал) (2020)
22. juli
Kamikaze (2020)
Ідеальний пацієнт (2019)
Quick
Mig & Tordenskjold (2016)
Tordenskjold & Kold
Kampen for tilværelsen (2014)
Bara sex (2012)
En helt vanlig dag på jobben (2010)
Север (2009)
Nord
Курт звіріє (2008)
Kurt blir grusom
книга
У полоні жінки (2007)
Tatt av kvinnen
роман
Вибрані короткометражки №2: Володарі європейських нагород (2005)
Selected Shorts #2: European Award Winners
Заборонена місія (2004)
Catch That Kid
Redd barna (2003)
De beste går først (2002)
Більшість людей живе в Китаї (2002)
Folk flest bor i Kina
Детектор (2000)
Detektor
Maria & Jose (2000)
книга
Untitled Alexander Payne Film ()
Elskede Poona ()
Gledelig Jul ()