Пако КабесасPaco Cabezas

Пако Кабесас / Paco Cabezas
Народився Севілья, Іспанія
50%
0
50%
0

Фільмографія Пако Кабесаса

Страшні казки: Місто янголів (2020) ... режисер
Діаблеро (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вбивчий клас (2018) ... режисер
Алієніст (2018) ... режисер
Американські боги (2017) ... режисер
Детективне агентство Дірка Джентлі (2016) ... режисер
У пустелі смерті (2015) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Вбивчий бойфренд (2015) ... Paco, режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пако Кабесаса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пако Кабесаса

Написати коментар...
Написати коментар...