Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Тереза ШольцеTheresa Scholze

50%
0
50%
0

Фільмографія

Daheim in den Bergen (2018) ... Lisa Huber
Toter Winkel (2017) ... Marianne
Frühling hoch zwei (2017) ... Sanne
Zwei Bauern und kein Land (2017) ... актор
Der Traum von Olympia: Die Nazi-Spiele von 1936 (2016) ... Leonie Fürstner
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016) ... Maria Heim
Світлі образи (2015) ... актор
Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (2015) ... Sandra Schulze
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (2015) ... Katharina Bischof
Marcel über den Dächern (2015) ... Iris

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...