Новини, в яких згадується Роберт Шіен

27 березня 2024,  18:36 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix поділилася колекцією персональних постерів, присвячених четвертому й фінальному сезону хітового серіалу «Академія "Амбрелла"», що показує еволюцію основних персонажів.

Читати далі...
19 травня 2022,  20:01 | Новини серіалів

Брати та сестри Гарґрівс повертаються в трейлері нового сезону хітового супергеройського серіалу від Netflix «Академія "Амбрелла"», в якому на них чекає далеко не теплий прийом від Академії "Сперроу".

Читати далі...
8 серпня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб додати безумства до сюжетної лінії Клауса з 2 сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла», стримінгова платформа Netflix перетворила його виступу в якості гуру на справжній поп-хіт.

Читати далі...
29 липня 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож в 1960-і роки виявиться для братів і сестер Гаргрівз не такою веселою, як вони могли припустити, показує відкриваючий епізод 2 сезону супергеройського серіалу від Netflix «Академія Амбрелла».

Читати далі...
8 липня 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Та ж дивна сімейка. Нові дивні проблеми. Щойно вийшов трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла», який показує, як сімейка Гаргрівз відправляється в 1963 рік, де на них знову чекає кінець світу.

Читати далі...
10 червня 2020,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати і сестри Гаргрівз традиційно ховаються під парасольками на персональних постерах 2 сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла», якими поділився стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
18 травня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діставайте свої парасольки і готуйтеся танцювати! Актори супергеройського серіалу «Академія "Амбрелла"» записали на карантині круте танцювальне відео, яке служить тизером його 2 сезону.

Читати далі...
25 січня 2019,  01:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До апокаліпсису залишилося 9 днів, повідомляє повноцінний трейлер науково-фантастичного серіалу «Академія „Амбрелла“», яким поділився Netflix.

«Академія „Амбрелла“», в основі якої лежить серія коміксів авторства соліста групи My Chemical Romance Джерарда Вея, розповість про дисфункціональну родину супергероїв, які возз'єднуються на похоронах свого прийомного батька, який тренував їх для порятунку світу. У шістьох братів і сестер, кожен з яких є по-своєму диваком, залишилося всього 8 днів, щоб зупинити апокаліпсис, що насувається.

Цю шістку дивних супергероїв втілять Еллен Пейдж, Том Хоппер, Роберт Шіен, Еммі Ревер-Лемпман, Девід Кастанеда та Ейдан Галлахер.

Весь 1 сезон серіалу «Академія „Амбрелла“» стане доступний для перегляду в наступному місяці, 15 лютого.

10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
10 грудня 2018,  02:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних вийшов перший тизер-трейлер нового науково-фантастичного серіалу «Академія „Амбрелла“», яким займається Netflix.

Серіал «Академія „Амбрелла“», заснований на серії коміксів авторства соліста групи My Chemical Romance Джерарда Вея, розповість про дисфункціональну сім'ю супергероїв, які возз'єднуються, щоб розслідувати загадкову смерть свого прийомного батька, загрозу апокаліпсису та інші дивні речі, які відбуваються в їхньому світі.

Трьох із сімки цих молодих супергероїв втілять Еллен ПейджПочаток», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»), Том ХопперЧорні вітрила», «Гра престолів») і Роберт ШіенПокидьки», «Смертні машини»).

Прем'єра усього 1 сезону «Академії „Амбрелла“» відбудеться 15 лютого 2019 року.

7 грудня 2018,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Стівен Ленг, відомий завдяки фільму «Аватар», втілює в антиутопічній картині «Смертні машини» монстра з сяючими очима.

У світі «Смертних машин», де гігантські міста на колесах поглинають одне одного заради ресурсів. Шрайк (Ленг) є останнім з батальйону живих мерців, солдатів, відомих як Сталкери, яких реанімували після шістдесятихвилинної війни за допомогою механічних запчастин. Він полює на Естер Шоу (Гера Гільмар) і Тома Нетсворті (Роберт Шіен), й сценарист і продюсер Пітер Джексон зазначає в закулісному відео, що Шрайк є «силою, яку не зупинити».

В український прокат фільм Крістіана Ріверса вийшов учора, 6 грудня. Квитки на сеанси «Смертні машини» ви знайдете на нашому сайті.

27 листопада 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гігантські машини-міста намагаються наздогнати одне одного в новому дубльованому ТБ-ролику антиутопічного фільму «Смертні машини».

Творець легендарної фентезійної трилоги «Володар перснів» Пітер Джексон представляє екранізацію знаменитого роману британського письменника Філіпа Ріва, який розповідає про світ майбутнього, де залишки людства, які вижили після занепаду цивілізації, побудували величезні рухомі міста, більші з яких поглинають менші заради їхніх ресурсів.

Основних персонажів цієї історії втілять актори Гера Гілмар, Роберт Шіен, Г'юго Вівінг, Стівен Ленг та Джіхе.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса відбудеться наступного тижня, 6 грудня. Квитки на перші сеанси «Смертні машини» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

23 листопада 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український ТБ-ролик антиутопічної картини «Смертні машини», над якою працював творець культових трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт» Пітер Джексон.

Фільм «Смертні машини» є екранізацією однойменного роману британського письменника Філіпа Ріва, чиї події відбуваються через тисячоліття після того, як цивілізація була знищена, а люди тепер живуть у гігантських рухомих містах, більші з яких поглинають менші заради ресурсів. Бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) прибуває в Лондон, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство своєї матері. Там вона зустрічає хлопця Тома Нетсворті (Роберт Шіен) з нижнього рівня Лондона, їх скидають у зовнішній світ, і вони приєднуються до опору.

Новий український постер фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В кінотеатрах України антиутопію режисера Крістіана Ріверса покажуть з 6 грудня.

16 листопада 2018,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя на землі опиняється на межі зникнення в першому українському ТБ-ролику науково-фантастичної картини «Смертні машини».

Визнаний майстер фентезі Пітер ДжексонВолодар перснів», «Хоббіт») представляє нову епічну сагу, чиї події розвиваються у виснаженому постапокаліптичному світі майбутнього, де цілі міста приходять в рух, зриваються з місць і пожирають один одного. А їх уцілілі жителі, серед яких головні герої Естер Шоу (Гера Гілмар) і Том Нетсворті (Роберт Шіен), ведуть відчайдушну боротьбу за виживання...

Нові кадри і постери фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри нове творіння Джексона прибуде 6 грудня.

13 жовтня 2018,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вихідних прибув другий український трейлер постапокаліптичного бойовика «Смертні машини», над яким працював творець трилогії «Володар перснів» Пітер Джексон.

«Смертні машини» показують світ майбутнього, в якому всі вцілілі міста перетворилися на величезні рухомі машини, що мчать по спорожнілій землі в пошуках ресурсів. Молода бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) пробирається на борт Лондона, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство її матері. Але у цей план помсти вносить свої корективи хлопець на ім'я Том Нетсворті (Роберт Шіен), його разом з Естер скидають з рухомого Лондона, і герої несподівано опиняються в рядах опору.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса, в основі якої лежить однойменний роман британського письменника Філіпа Ріва, відбудеться 6 грудня.