Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Fernando Ayllón

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ni De Coña (2020) ... режисер, сценарист
No Andaba Muerto, Estaba de Parranda (2020) ... режисер
Embarazada por obra y gracia (2019) ... режисер, сценарист
Feo pero Sabroso (2019) ... режисер
Si saben como me pongo ¿pa que me Invitan? (2018) ... режисер
El show de cejas pobladas (2017) ... режисер
Se nos armó la gorda (2015) ... режисер
Nos Vamos Pal Mundial (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...