Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Fernando Ayllón

50%
0
50%
0

Фильмография

Ni De Coña (2020) ... режиссер, сценарист
No Andaba Muerto, Estaba de Parranda (2020) ... режиссер
Embarazada por obra y gracia (2019) ... режиссер, сценарист
Feo pero Sabroso (2019) ... режиссер
Si saben como me pongo ¿pa que me Invitan? (2018) ... режиссер
El show de cejas pobladas (2017) ... режиссер
Se nos armó la gorda (2015) ... режиссер
Nos Vamos Pal Mundial (2014) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...