Ян ФлемінгIan Fleming

Ян Флемінг / Ian Fleming
Народився 28 травня 1908
Пішов з життя 12 серпня 1964
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

007: Не час помирати (2020) ... сценарист (персонажи)
Out of Shadows (2020) ... Self
Double O Negative (2018) ... сценарист (персонажи)
Thunderball (2016) ... сценарист (роман)
007 Vesper (2016) ... сценарист (роман)
007 СПЕКТР (2015) ... сценарист (персонажи)
Made for Bond (2015) ... сценарист (персонажи)
Quicksilver (2014) ... сценарист (персонажи)
La menace d'une rose (2014) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)
James Bond Eclipse (2013) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...