Дензел ВашингтонDenzel Washington

Дензел Вашингтон / Denzel Washington
Повне ім'я: Denzel Hayes Washington Jr.
Народився 28 грудня 1954; Маунт-Вернон, Нью-Йорк, США
Зріст: 185 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Дензела Вашингтона

Праведник 2 (2018) ... Robert McCall, продюсер (продюсер)
Роман Ізраел, Esq. (2017) ... актор, продюсер (продюсер)
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... Clients
У пошуках Колтрейна (2016) ... John Coltrane
Чудова сімка (2016) ... Chisolm
Tyrese Gibson: Shame (2015) ... продюсер
Спадкоємці (2014) ... Frank Lucas
Праведник (2014) ... Robert McCall
$ 20 000 000

Біографія Дензела Вашингтона

Дензел Вашингтон народився 28 грудня 1954 року в пригороді Нью-Йорка Маунт-Верноне. Його батько Дензел-старший був названий на честь якогось доктора Дензела, що допоміг йому з'явитися на світло. З 11 років Дензел-младший почав подрабатывать у салоні краси, де трудилася його мати. Батькові все це не подобалося, і вони з матір'ю стали всі частіше сваритися. Коли Дензелу-сину було 14 років, його батьки розвелися.

Відео з участю Дензела Вашингтона

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дензела Вашингтона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дензела Вашингтона

Написати коментар...
Написати коментар...