Бартек КаминскиBartek Kaminski

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ambassadøren (2020) ... Andreas
Operasjon Mumie (2019) ... Vakt 2
Капітан Шаблезуб і Чарівний діамант (2019) ... Maga Kahn
Nudes (2019) ... Far
Мешканці півночі (2016) ... Smed
Kampen for tilværelsen (2014) ... Tomasz Novak
Третє око (2013) ... Rådgiver
Макс манус: Людина війни (2008) ... Stotspoltimon
Уро (2006) ... Vekteren
Deadline Torp (2005) ... Reporter
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...