Френсіс де ла ТурFrances de la Tour

Френсіс де ла Тур / Frances de la Tour
Народилася 30 липня 1944; Хартфордшир, Англія, Велика Британія
100%
1
0%
0

Фільмографія Френсіс де ла Тур

Енола Холмс (2020) ... The Dowager
Дулітл (2020) ... Ginko-Who-Soars
Ярмарок марнославства (2018) ... Lady Matilda Crawley
The Highway Rat (2017) ... The Rabbit
Чоловік у помаранчевій сорочці (2017) ... Mrs. March
Аліса в Задзеркаллі (2016) ... Aunt Imogene
Вже сумую за тобою (2015) ... Jill the Wigmaker
Леді у фургоні (2015) ... Ursula Vaughan Williams
Уціліла (2015) ... Sally
Містер Холмс (2015) ... Madame Schirmer
Відео з участю Френсіс де ла Тур

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Френсіс де ла Тур. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Френсіс де ла Тур

Написати коментар...
Написати коментар...
*}