Ларс ГудместадLars Gudmestad

50%
0
50%
0

Фільмографія

Hvite gutter (2018) ... продюсер (креативный продюсер)
ZombieLars (2017) ... сценарист
Літо у теплій компанії (2017) ... сценарист
Валькірія (2017) ... сценарист (идея)
Julekongen (2015) ... сценарист (рассказ)
Капітан Саблезуб і скарби Лама Рама (2014) ... сценарист
Neste Sommer (2014) ... сценарист
Команда Орхеймов (2012) ... сценарист
Helt perfekt (2011) ... сценарист
Мисливці за головами (2011) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...