Новини, в яких згадується Мітчелл Гоуп

4 серпня 2019,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одрі вибирає темну сторону і стає Королевою зла в крутому фрагменті фентезійного мюзиклу від каналу Disney «Спадкоємці 3», чия прем'єра відбулася 2 серпня.

Читати далі...
5 червня 2019,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аїд записав гнівну промову для жителів королівства Аурадон, яку ви можете почути в новому трейлері музичного фентезі від Disney «Спадкоємці 3».

Колись давно Красуня (Кіган Коннор Трейсі) і Чудовисько (Ден Пейн), батьки короля Бена (Мітчелл Гоуп), вигнали повелителя підземного світу Аїда (Шайєн Джексон) з Аурадона на Острів Втрачених. Всі ці роки у вигнанні Аїд спостерігав за королівством і думав, як помститися своїм кривдникам. Нарешті він проривається крізь бар'єр і вирішує влаштувати в Аурадоні справжній рок-н-рол.

Прем'єра фентезійного фільму «Спадкоємці 3», де в головних ролях повернуться Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт), відбудеться у серпні.

17 березня 2019,  00:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мел опиняється в паралельному світі і бореться зі своєю внутрішньою темрявою у новому трейлері фентезійного фільму «Спадкоємці 3», який зняла студія Disney.

Загадковий тизер-трейлер показує головну героїню франшизи Мел (Дав Камерон), дочка злої чаклунки Малефісенти, коли вона разом зі своїм коханим Беном (Мітчелл Гоуп) вітає радісних жителів королівства Аурадон. Але раптом щаслива картинка змінюється на темряву, і Мел бродить по попелищу Аурадона, а Бен перетворений на статую з попелу. Вона повертається в свою реальність, але відчуття біди, що насувається, не покидає дівчину.

У новому розділі пригод дітей відомих казкових персонажів Мел та її друзі будуть битися з Умою (Чайна Енн МакКлейн) і Аїдом (Шайєн Джексон).

Прем'єра фентезі «Спадкоємці 3» відбудеться цього літа.

4 червня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дав Камерон, Софія Карсон, Кемерон Бойс і Бу Бу Стюарт позують в своїх нових костюмах на закулісній фотографії зі знімального майданчика діснеївського фентезі «Спадкоємці 3».

Читати далі...