Девід СакурайDavid Sakurai

Девід Сакурай / David Sakurai
Народився 19 липня 1979; Копенгаген, Данія
Зріст: 180 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Девіда Сакурая

Мала з характером (2020) ... Andre
Походження (2018) ... Murakawa
Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда (2018) ... Krall
Незломлений: Шлях до спокути (2018) ... Watanabe «The Bird»
Спецпризначенці (2017) ... Kenji
Обітниця мовчання (2017) ... актор
Домогосподарка (2017) ... Bruce / ULM leader
Залізний кулак (2017) ... Scythe
Karate Kill (2016) ... Japanese Swordsman
Rockford Kabine: The Death Provider (2015) ... Le Accelerator
Відео з участю Девіда Сакурая

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Сакурая. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Сакурая

Написати коментар...
Написати коментар...