Новини, в яких згадується Девід Шор

1 вересня 2018,  18:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хауса» Ліза Едельштейн приєднується до касту медичної драми «Хороший доктор» в офіційному трейлері 2 сезону.

Серіал від творця «Доктора Хауса» Девіда Шора слідує за талановитим молодим хірургом Шоном Мерфі (Фредді Гаймор), у якого аутизм і синдром саванта. І хоча йому складно знаходити спільну мову з людьми, він вміє рятувати життя. Але Шон допустив помилку, і тепер у лікарні Св. Бонавентура йде розгляд його справи.

Едельштейн зіграє у нових серіях найкращого онколога в окрузі доктора Блейз, яка буде допомагати доктору Аарону Глассману (Річард Шифф) боротися з раком.

«Хороший доктор» повертається на екрани 24 вересня.

21 травня 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC представив перший трейлер своєї нової медичної драми «Хороший доктор», в якій зірка «Мотеля Бейтсів» Фредді Хаймор втілює геніального молодого хірурга з синдромом Саванта на ім'я Шон Мерфі. Шон не здатний нічого відчувати до інших людей, але майстерно уміє рятувати їх життя.

Прем'єра серіалу від творця «Доктора Хауса» Девіда Шора, де також зіграють Бо Гаррет, Ніколас Гонзалез, Гілл Гарпер та Ірен Кен, відбудеться цієї осені.