Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джейми Магнус СтоунJamie Magnus Stone

50%
0
50%
0

Фільмографія

Queens of Mystery (2019) ... режисер
Tripped (2015) ... режисер
Табір Х (2015) ... режисер
Orbit Ever After (2013) ... режисер, сценарист
Село (2013) ... режисер
Skyborn (2012) ... режисер, сценарист
Astronaut (2009) ... режисер, продюсер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...