Новини, в яких згадується Джейми Магнус Стоун

24 лютого 2020,  13:55 | Новини серіалів

«Приготуйся, це буде боляче». На цьому тижні завершиться 12 сезон хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», чия фінальна серія приготувала чимало сюрпризів.

Опис фіналу сезону свідчить, що «коли Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) відправляються на планету Мондас, щоб перемогти Одиноку кіберлюдину, вони дізнаються справжню особистість Рут (Джо Мартін)». А промо-ролик показує Майстра (Саша Дхаван) і повернення на Галліфрей.

Серія отримала назву «The Timeless Children» («Вічні діти»), і її прем'єра відбудеться у неділю, 1 березня. Режисером фіналу виступає Джеймі Магнус Стоун, а сценаристом шоураннер серіалу Кріс Чібнелл.

17 лютого 2020,  16:29 | Новини серіалів

Кіберлюди готуються до свого вознесіння в промо-ролику 9 серії 12 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто». Але не переживайте, у Доктора є план. Напевно. Дуже на це сподіваємося.

У далекому майбутньому Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) опиняються в центрі жорстокої битви, що відбувається в найвіддаленіших куточках космосу, щоб захистити останніх представників людської раси від смертельних кіберлюдей, які мають намір знищити все людство, зробивши йому апгрейд.

Серія «Ascension of the Cybermen» («Вознесіння кіберлюдей») прибуде на телеекрани у неділю, 23 лютого. Її режисером є Джеймі Магнус Стоун, а сценарій написав шоураннер Кріс Чібнелл.

27 січня 2020,  17:38 | Новини серіалів

Команда розділяється заради порятунку всього людства в промо-ролику 6 серії 12 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Доктор (Джоді Віттакер) та її супутники Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) розходяться різними шляхами, щоб розслідувати різні загадкові події на усій планеті Земля. І їхнє відкриття ставить під загрозу існування всього людства.

Серія із загадковою назвою «Praxeus» («Праксей») від режисера Джеймі Магнуса Стоуна​ вийде на екрани у неділю, 2 лютого.

20 січня 2020,  13:40 | Новини серіалів

Но! Шо! Бло! Тринадцята стикається з давніми іншопланетними «друзями» Десятого Доктора джудунами в промо-ролику 5 серії 12 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Опинившись в сучасному англійському місті Глостер, міжгалактичні поліцейські джудуни відправляються слідами одного втікача. Хто цей втікач? І чому цей іншопланетний спецназ на нього полює? Доктор (Джоді Віттакер) та її вірні друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) беруться за нове розслідування.

Прем'єра серії «Fugitive of the Judoon» («Втікач від джудунів») відбудеться у неділю, 26 січня. Ця історія складатиметься з двох частин, і її режисерами стали Ніда Манзур та Джеймі Магнус Стоун.