Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ендрю КрейсбергAndrew Kreisberg

Ендрю Крейсберг / Andrew Kreisberg
Народився 23 квітня 1971
50%
0
50%
0

Фільмографія Ендрю Крейсберга

Віксен: Фільм (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Justice League Action (2016) ... сценарист
Легенди завтрашнього дня (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Супергьорл (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
87-я церемонія вручення премії «Оскар» (2015) ... сценарист
Флеш (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (и история / и телепьеса)
Стріла: Рік перший (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Зображення Ендрю Крейсберга

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ендрю Крейсберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ендрю Крейсберга

Написати коментар...
Написати коментар...