Тері Хетчер стане злодійкою в «Супергерл»

3 лютого 2017,  01:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Відчайдушні домогосподарки» і «Лоїс і Кларк: Нові пригоди Супермена» Тері Хетчер з'явиться в 2 сезоні «Супергерл» в образі лиходійки.

Роль Хетчер в «Супергерл» поки не розголошується, але Variety повідомляє, що вона стане новим великим злом 2 сезона.

Невідомо, в який саме із наступних серій дебютує ця лиходійка, але вона прибуде в серіал для сюжетної арки, яка триватиме кілька серій. І її перша поява відбудеться вже незабаром, у лютому.

Примітно, що раніше актриса вже грала в супергеройському серіалі, втілюючи в 1990-х в «Лоїс і Кларк: Нові пригоди Супермена» відому героїню коміксів — репортера Daily Planet і кохану Супермена Лоїс Лейн.

Виконавчий продюсер «Супергерл» Ендрю Крейсберг є великим шанувальником Лоїс у виконанні Хетчер, як і творець серіалу Грег Берланті:

Не хочу образити нікого з чудових актрис, які також грали цю роль, але Тері Хетчер є моєю найулюбленішою Лоїс Лейн. Повернути її в світ [Супергерл і Супермена] в зовсім іншому образі — це неймовірний подарунок для мене, Грега і шанувальників.

Крім повернення в світ коміксів роль у «Супергерл» стане для Хетчер возз'єднанням з колегою по «Відчайдушним домогосподаркам» Мехкадом Бруксом, який грає в серіалі постійного персонажа Джеймса Олсена, що став супергероєм на ім'я Вартовий.

Зараз актрису можна побачити в сіткомі «Дивна парочка» з Меттью Перрі і Томасом Ленноном, а в майбутньому вона зіграє в кримінальній комедії «Madness in the Method», яку знімає Джейсон Мьюз.

Нова серія «Супергерл» вийде в понеділок, 6 лютого.

3708 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: